Bestelbus / verhuiswagen huren

Een ruime bestelbus of verhuisbus huren in Werkendam!

Ga je verhuizen en wil je voor een scherpe prijs een verhuisbus huren? Bij Autohopper kan je nieuwe en luxe verhuisbussen huren, in het voor jou perfecte formaat. In al onze verhuisbussen mag je gewoon met je B rijbewijs rijden. Ideaal toch?

Autohopper heeft voor elke klus de juiste bus!!

Ga je verhuizen en wil je voor een scherpe prijs een ruime verhuiswagen huren? Wij verhuren namelijk ruime verhuiswagens in verschillende formaten (ook bakwagen met laadlift). Je vindt bij ons altijd de juiste verhuiswagen, of je nu veel of weinig huisraad hebt. in onze verhuiswagens mag je gewoon met een B-rijbewijs rijden.

Bepaal je keuze en klik op de afbeelding om direct de bus naar te reserveren of prijsberekening te maken.

Heb je naast het vervoeren van spullen ook nog wat ruimte nodig om mensen me te nemen dan hebben wij ook nog een bestelbus met dubbele cabine in  de verhuurvloot. Ook handig voor de zomervakantie en-of wintersport.

 

Huren zonder addertjes onder het gras.

Wil je een verhuiswagen huren maar niet te veel geld uitgeven, zonder addertjes onder het gras? Dan ben je in Werkendam bij Autohopper aan het juiste adres. Wij zijn namelijk aangesloten bij de landelijke Autohopper autoverhuur formule, Autohopper staat voor no-nonsense autoverhuur en maakt het voor iedereen mogelijk om eenvoudig een auto te huren. Met meer dan 100 Autohopper verhuur vestigingen is er altijd wel een autoverhuurbedrijf bij u in de buurt.

Ruim assortiment aan bestelbussen

Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij Autohopper Werkendam een bestelbus huren om hun goederen te vervoeren. Het maakt niet uit hoeveel goederen je hebt. We hebben verschillende soorten bussen van klein tot groot. Heeft u niet veel te vervoeren? Dan volstaat een bestelauto met een inhoud van 3 m3. Maar we hebben ook bussen met een inhoud van 11m3 en 20 m3 tot voor u klaarstaan. Moet je met meerdere mensen (max 6) op stap en wat spullen meenemen. Dan hebben wij ook een bestelbus met dubbele cabine in het assortiment.  Verhuizen is nog nooit zo makkelijk geweest.

Wil je meer informatie over onze bestelbussen of heb je maatwerk nodig? bel dan gerust met onze verhuurbalie 0183-501309